Centrale de tratare a aerului (CTA)

Disponibile in 18 modele, cu debite cuprinse intre 1000 si 100.000 mc/h, centralele de tratare aer ofera o solutie optima pentru toate proiectele care presupun conditionare sau tratare a aerului in general, atit in cele rezidentiale cat si in cele industriale., satisfacand astfel cele mai complexe cerinte.

In particular, caracteristicile termo-mecanice ale carcasei - rezistenta mecanica, coeficientul de transmisie, gradul puntii termice, etc - sunt conforme cu standardul EN 1886.
Mai mult, o atentie deosebita se acorda elementelor legate de securitate, toate echipamentele avand ca dotare standard dispozitive pasive si active de siguranta, impreuna cu toate instructiunile necesare atat pentru o utilizare corecta cat si pentru o intretinere adecvata.

Centralele de tratare aer , se calculeaza cu ajutorul unui program de selectie, avand astfel posibilitatea alegerii unor solutii constructive foarte numeroase.
Astfel, se pot folosi o serie intreaga de componente - jaluzele, camere de amestec cu doua sau cu trei jaluzele, module de filtrare inclusiv HEPA, recuperatoare de caldura in placi, rotative sau cu lichid intermediar, baterii de racire cu apa sau in detenta directa, baterii de incalzire cu apa sau electrice, module de umidificare, ventilatoare cu pale curbate inainte sau inapoi, atenuatoare de zgomot, module de incalzire cu gaz - module de interior sau exterior.

 

 

Recuperatoare de Caldura